Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pasta alla Norma – tomaattinen munakoisopasta on italialainen klassikko

30 min

Pasta alla Norman salaisuuksia ovat tuoreet raaka-aineet, al denteksi keitetty pasta ja parmesaaniraaste. Voit ripotella munakoisopastan pinnalle parmesaanin sijaan myös pecorinoa tai revittyä mozzarellajuustoa.

11.2.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Pasta alla Norma
400 g
munakoisoa
2
tomaattia
1
punainen chili
3
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
500 g
paseerattua tomaattia
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
¾ tl
mustapippuria
400 g
pastaa (rigatoni tai penne)
1 dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
1 dl
parmesaanijuustoa raastettuna

Pasta alla Norma eli munakoisopasta – ohje:

  1. Leikkaa munakoiso ja tomaatit noin 2 × 2 -senttisiksi kuutioiksi. Hienonna chili ja valkosipulinkynnet.
  2. Paista munakoisot kuivalla kuumalla pannulla kahdessa erässä ruskeiksi. Siirrä palat lautaselle odottamaan.
  3. Lisää pannulle öljyä ja kääntele siinä valkosipulit ja chili. Lisää tomaatti- ja munakoisokuutiot, paseerattu tomaatti ja mausteet.
  4. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastike pastaan.
  6. Viimeistele munakoisopasta basilikalla ja parmesaanilastuilla tai -raasteella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt